Arrangementen op maat

Wij vinden het een uitdaging om voor onze groepen bezoekers een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van de groep of de gelegenheid van het bezoek. Zo kun je eens een andere invulling geven aan een verjaardag, een familiedag, een verenigingsuitje, een bedrijfsuitje enzovoort. We willen je erop attent maken dat zaken zoals bijvoorbeeld een lunch of gebak wel 3 dagen van tevoren door je besteld moeten worden.

Onderdeel van het arrangement is altijd een bezoek aan de museumtentoonstelling. Het kan daarbij gaan om een bezoek van enkele uren of zelfs een hele dag. Je kunt je bezoek aan het museum combineren met een rondleiding of een wandeling, een creatieve activiteit, een lunch (geheel op maat samen te stellen), koffie/thee met speciaal voor DE LOOIERIJ ontwikkeld gebak: Un Boomke. Je zegt het maar….

En wat denk je van een gezellige nazit met een drankje en eventueel een hapje na uw bezoek aan het museum. Even lekker bijpraten!

Wil je een hele dag doorbrengen in Dongen? Dan regelen wij voor je een ‘Dongens programma’. Je kunt je bezoek aan het museum uitbreiden met een van de recreatieve mogelijkheden in Dongen bijv. een bezoek aan de IJzertijdboerderij, kinderspeeltuin Pukkemuk, een gezellig diner of een overnachting in hotel of Bed and Breakfast, een creatieve ochtend of middag bij De Twee Handjes enzovoorts. Er zijn ook diverse wandel- en fietsroutes in en rondom Dongen. Wij kunnen je hiervoor tips geven en vaak contacten voor je leggen.

Wil je informatie of wil je overleggen over een arrangement? Neem dan contact op met onze coördinator groepsbezoeken. Het liefst via onderstaand formulier. Je wordt op korte termijn gebeld voor overleg of wij leggen per email contact met je.

Reserveringsformulier

Nieuwsbrief museum de Looierij

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

© De Looierij 2023