Groepsbezoek

Museum DE LOOIERIJ is bij uitstek geschikt voor een groepsuitje. Met het invullen van onderstaand formulier kun je een optie voor een groepsbezoek vastleggen. Samen met onze contactpersoon kun je vervolgens overleggen hoe je het groepsuitje wil vormgeven: met of zonder rondleiding(en), ontbijt, lunch of diner, versnaperingen etc. Groepsreserveringen kunnen ook plaatsvinden buiten de normale openingstijden om.

Gebruik onderstaand reserveringsformulier als je een groepsreservering wil maken of informatie wenst over de mogelijkheden binnen DE LOOIERIJ voor groepsarrangementen. Nadat je het verstuurd heeft zullen wij trachten binnen vijf werkdagen contact met je op te nemen. Geef s.v.p. in de reservering aan met hoeveel mensen je ons museum wil bezoeken, op welke datum en hoe laat. Vergeet ook niet je contactgegevens.

Wilt u informatie over een reservering voor feest, vergadering, fotoreportage of gewoon een groepsbezoek in combinatie met een rondleiding? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-49 28 02 54 of door het volgende formulier in te vullen:


Nieuwsbrief museum de Looierij

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

© De Looierij 2023