Adres en Route

Museum DE LOOIERIJ, Kerkstraat 33, 5101 BB, Dongen

 

Navigatie

Als je met de auto komt kun je deze parkeren op het parkeerterrein aan de Hertog Janstraat in Dongen. Voer in je navigatiesysteem daarvoor het volgende adres in: Kerkstraat 60, 5101 BD Dongen. Vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling naar het museum. Neem aan de rechterkant van het parkeerterrein het pad naast de school richting de kerk. Bij de kerk aangekomen ga je linksaf voor de kerk langs en na 50 meter weer links. Je bent nu in de Kerkstraat. Na ca. 100 meter bereik je het museum.

123 movies

html google maps

Parkeren

 

Parkeren is op diverse locaties mogelijk in en rond de Kerkstraat. Bij voorkeur parkeer je op het parkeerterrein aan de Hertog Janstraat in Dongen. Voer in je navigatiesysteem daarvoor het volgende adres in: Kerkstraat 60, 5101 BD Dongen. Vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling naar het museum. Loop aan de rechterkant van het parkeerterrein op het pad naast de school richting de kerk. Bij de kerk aangekomen ga je linksaf om de kerk heen en aan het einde weer links. Na ca. 100 meter bevindt zich het museum.

Openbaar vervoer

 

Dongen is vanaf NS-station Breda of Tilburg bereikbaar via buslijn 327. Je stapt uit bij halte ‘de Volckaert’ aan de Middellaan. Vanaf hier is het ongeveer 700 meter lopen naar museum DE LOOIERIJ.

Fiets

 

Via het pad naast huisnummer 39 aan de Kerkstraat loop je het pad op om achter het museum te komen. Je kunt hier je fiets stallen. Ook bestaat de mogelijkheid om hier jouw elektrische fiets op te laden tijdens je bezoek aan het museum.

Nieuwsbrief museum de Looierij

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

© De Looierij 2023