Groepen

Gebruik onderstaande e-maillink als u een reservering wil maken of informatie wenst over de mogelijkheden binnen DE LOOIERIJ met betrekking tot arrangementen.

Nadat u het verstuurd heeft zullen wij trachten binnen vijf werkdagen met u contact op te nemen.

Geef s.v.p. in uw reservering aan met hoeveel mensen u ons museum wil bezoeken, op welke datum en hoe laat. Vergeet ook niet uw contactgegevens.

Let op: In verband met de Covid-19 crisis zijn er nog beperkingen voor arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Arrangementen op maat

ArrangementLooierijWij vinden het een uitdaging om voor onze groepen bezoekers een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van de groep of de gelegenheid van het bezoek.
Zo kunt u eens een andere invulling geven aan een verjaardag, een familiedag, een verenigingsuitje, een bedrijfsuitje enzovoort. We willen u er op attent maken dat zaken zoals bijvoorbeeld een lunch of gebak wel 3 dagen van te voren door u besteld moeten worden.

Het kan daarbij gaan om een bezoek van enkele uren of zelfs een hele dag.

U kunt uw bezoek aan het museum combineren met een rondleiding of een wandeling, een creatieve activiteit, een lunch (geheel op maat samen te stellen), koffie/thee met speciaal voor
DE LOOIERIJ ontwikkeld gebak: Un Boomke. U zegt het maar....
En wat denkt u van een gezellige nazit met een drankje en eventueel een hapje na uw bezoek aan het museum. Even lekker bijpraten!
Wilt u een hele dag doorbrengen in Dongen? Dan regelen wij voor u een 'Dongens programma'.
U kunt uw bezoek aan het museum uitbreiden met een van de recreatieve mogelijkheden in Dongen bijv. een bezoek aan de IJzertijdboerderij, kinderspeeltuin Pukkemuk, een gezellig diner of een overnachting in hotel of Bed and Breakfast, een creatieve ochtend of middag bij De Twee Handjes enzovoorts. Er zijn ook diverse wandel- en fietsroutes in en rondom Dongen.
Wij kunnen u hiervoor tips geven en vaak contacten voor u leggen.

Wilt u informatie of wilt u overleggen over een arrangement? Neem dan contact op met onze coördinator groepsbezoeken. Het liefst via onderstaand aanvraagformulier reserveringen. U wordt op korte termijn gebeld voor overleg of wij leggen per email contact met u.

reservering

Na ontvangst nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Kinderen

Kinderen1In DE LOOIERIJ zijn kinderen van harte welkom en is het voor kinderen van alle leeftijden erg leuk.

Voor kinderen is een leuk doe-boekje samengesteld. In dit boekje staan wat kleuropdrachten voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Het is te koop aan de balie voor € 1,50.

Kinderen vanaf 10 jaar, die als individuele bezoeker komen (onder begeleiding van een volwassene), kunnen een grote speurtocht ondernemen. Je krijgt een werkboek en een echt diploma Looigezel. De kosten bedragen € 5,50 (exclusief entree).

Voor groepen kinderen of voor kinderen die met volwassenen meekomen tijdens een groepsbezoek hebben wij diverse mogelijkheden:

   Kwiert actief

Speurtocht voor kinderen vanaf 10 jaar, plus werkboek en diploma 'leergezel' en je krijgt een glas ranja. Prijs p.p.: € 5,50 (excl. entree museum) vanaf 10 jaar, minimaal 6.

   Kwiert creatief

Je maakt je eigen leren herinnering, bezoekt het museum en krijgt een glas ranja.
Prijs p.p.: 8,00 (excl. entree museum) vanaf 10 jaar, minimaal 6.

   Maak je eigen 'leer' herinnering

Kinderen kunnen deelnemen aan deze workshop. Er is een keuze uit het maken van een armbandje, tasje, beursje of place-mat. Onder leiding van onze medewerkers kun je een uur creatief bezig zijn, met als resultaat een zelfgemaakte ‘leer’ herinnering. De kinderen krijgen een glaasje ranja.
Prijs p.p. € 8,00 (excl. entree museum) vanaf 6 jaar, minimaal 6.

    Kinderfeest

Kinderen2Voor kinderen die iets te vieren hebben bieden wij, een feesttaart, consumptie en een verrassing voor de jarige. € 8,50 per kind. (Bestemd voor kinderen van 10 tot 14 jaar. Maximale groepsgrootte 12 kinderen). Het kinderfeest is excl. de entree voor het museum.

Wil je meer, dan kun je de basis uitbreiden met één of meer van de volgende activiteiten:

  • Rondleiding door het museum € 20,00 per groep.
  • Creatief met leer (2 uur) € 8,00  p.p.
  • Speurtocht 'Leerroute' incl. diploma Looigezel € 5,50 p.p.

(voor deze activiteit moet er minimaal 1 volwassene meekomen als begeleider).

Kinderfeesten kunnen ook als maatwerk worden afgenomen. Voor vragen en aanvragen kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier reserveringen.

reservering

Na ontvangst nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Groepsbezoekknoptel

vrijwilligerskl

Actueel

Museumkaart

Bent u in het bezit bent van een 'Museumkaart'; dan kunt u gratis museum
DE LOOIERIJ bezoeken.

 

Museumkaart2017

 

instagramg  facebookg  twitterg

Museum DE LOOIERIJ, Kerkstraat 33, 5101 BB, Dongen, (0162) 38 71 94, info@delooierij.nl.

Alle rechten voorbehouden © 2020

DANK AAN DE OPPERLOOIERS