Trouw- en fotolocatie DE LOOIERIJ

DE LOOIERIJ is één van de officiële trouwlocaties in Dongen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de wensen van het bruidspaar, is het mogelijk het burgerlijk huwelijk af te sluiten op het sfeervolle Kuipenveld (maximaal 50 zitplaatsen), in 't Nieuwe Nathuis waar steeds een andere expositie is (maximaal 20 zitplaatsen) of op de Droogzolder. (maximaal 15 zitplaatsen)

Het afsluiten van het burgerlijk huwelijk standaard, dus zonder gebruik van horeca e.d. kent een basisprijs van: € 250,00 incl. BTW, (Gebruik locatie maximaal 2 klokuren bij uitsluitend inzegening en foto's/video maken).
Naast de huwelijksinzegening kan het museum ook een hapje, toast, lunch, drankje of een rondleiding verzorgen. In deze gevallen maakt DE LOOIERIJ een offerte op maat. 

Wanneer u interesse heeft, neem dan met behulp van onderstaande link contact met ons op.

www.stijnrompa.nl DeLooierij Wedding

trouwen

   Trouwfoto's

Wilt u uitsluitend een bruidsreportage maken in het museum? Dat kan.
Hierbij geldt geen beperking inzake te fotograferen achtergronden van de verschillende exposities. Het eventueel verplaatsen van meubilair en dergelijke kan alleen in overleg met de museumleiding. In beginsel kan dit slechts bij hoge uitzondering.

Het principe is dat het museum tijdens de normale openingstijden niet zal worden gesloten omwille van de reportage. De kosten voor beeldrecht bedragen  € 40,00 incl. BTW. Bruidsreportages buiten openingstijden zijn ook mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 60,00 incl. BTW. 

Groepsbezoekknoptel

Actueel

Knutselworkshop voor kinderen

Vrijdagmiddag 04-01-2019 is in DE LOOIERIJ een knutselworkshop voor kinderen onder begeleiding vanaf 5 jaar. Van 13.00 tot 15.30 uur kun je 't museum binnenlopen en deelnemen aan de workshop. Er staan enthousiaste vrijwilligsters klaar om te assisteren bij het maken van een leuk werkstuk van leer. Deelname aan de workshop bedraagt € 2,00. Kom gezellig langs en ga naar huis met jouw mooi werkstuk.

Museumkaart

Bent u in het bezit bent van een 'Museumkaart'; dan kunt u gratis museum
DE LOOIERIJ bezoeken.

 

Museumkaart2017

 

                         Museum DE LOOIERIJ, Kerkstraat 33, 5101 BB, Dongen, (0162) 38 71 94, info@delooierij.nl. 

                                                                                    Alle rechten voorbehouden © 2017

DANK AAN DE OPPERLOOIERS